Полезно

Как да изберем подходящите гуми?

09.10.2020

   С настъпването на пролетта идва дългоочакваното, бавно, но постепенно покачване на температурите.  Дърветата започват да се раззеленяват, а мириса на море започва да става все по-силен.  С тези промени идва и сезонната смяна на зимни с летни гуми.

  Как да изберем най-подходящите гуми за своя автомобил?  Това е въпрос, по който много хора се замислят, а отговорът е комплексен.

Виж повече

ГУМИ НЕТ В СПОРТА

19.02.2018

   Както всички наши клиенти и приятели знаят, Гуми Нет ООД е фирма, която все повече и повече се налага в продажбите на гуми в България.  Фирмата стартира на 20.06.2012 година, като за трите си години работа изгражда огромен брой от доволни и лоялни клиенти.  Брандът Гуми Нет константно продължава да набира популярност.

   Голяма заслуга за това има социалната политика на фирмата. От 2015-та година Гуми Нет започва спонсорство на баскетболен отбор със същото име.  Клубът АБК Гуми Нет събира група от еродирани баскетболисти, играли в различни отбори в миналото. Предвождани от трениьорът Любомир Нешев и капитанът Антон Христов- Крушата, в момента отбора в първа дивизия на първенството на НАЛБ. До ден днешен Гуми Нет имат 5 победи и 12 загуби, което ги класира на десето място..  Очаква се зрелищна борба до самия край на първенството, като целта на Гуми Нет е влизане в първата шестица.. Мачовете се играят всяка седмица в "Овергаз Арена" , където входът е безплатен и всеки може да отиде да гледа мачовете на живо.

  От тази година фирма Гуми Нет започва спонсортсво и на волейболен отбор.   Името му е „ Холестеролни лъвове”, които са шампиони за 2013 година в аматьорската лига.  От сезон 2015/2016 те излизат с екипите на Гуми Нет. През сезон 2016/2017 те затвърждават шампионската си титла.

  Стискаме палци и пожелаваме успех и на двата отбора. Дано те да продължат да слагат усмивки по лицата ни и да ни радват. 

Виж повече