Koala

235/75 R15 105S
189.00лв. 160.65лв.

50% OFF-ROAD / 50% ON-ROAD


Malatesta Pneumatici е Италианска фирма за гуми регенерат. Тя функционира от 1946 година и през годините се доказва като водещ производител на регенерирани гуми. Това се дължи на използваните прецизни технологии съчетани с висококачествени материали гарантиращи вашата сигурност на пътя.
В световен мащаб регенерирането на гуми е напълно признато като висококачествена алтернатива на новите гуми , тъй като предлага сигурност,максимално ефективен пробег и изключително съотношение между цена и ефективност. Все по голям е броят на потребителите, които разкриват и оценяват положителния имидж на качествените регенерати, както и техните икономически и екологични предимства.
Гумите от типа топъл регенерат са направени със суровини от най-високо качество, а тяхната основа са гуми на водещи фирми. Топлият регенерат е формено вулканизиране на гумата при температура около 150° С. Протекторът и страничният борд се изграждат от невулканизирани каучукови смеси. Изграждането на шарката и формата на профила се осъществява в съответната преса за гуми.

Джиповата гама на Malatesta е често използвана при автомобили предназначени за каране извън пътя.


TOYO Tire & Rubber Co., Ltd.MICHELIN ROMANIA S.A. GROUPBRIDGESTONEAEZDezentO.Z. RACINGHRSENZOMOMOCORGHI S.P.A.CASTROL OILMOBILTOTALMOTULBARDAHLELFVALVOLINELIQUI MOLYPRISTA OILSONAXQMIBOSCHCHAMPIONMAHLEMANNKONIGISSEКОМОССБАK & N FiltersTricoBaren


Още:
Каталог гуми:
Каталог продукти:

© Всички права запазени 2014 gumi-net.bg
Дизайн и изработка За Хората